Verras je dierbaren met een persoonlijke videoboodschap

We gaan door een periode van sociale afstand en het is moeilijk om vrienden en familie persoonlijk te ontmoeten. Gelukkig is er een manier om iemand te verrassen met een persoonlijke boodschap, waar je ook bent – een videoboodschap! In dit artikel zullen we bespreken hoe je een videoboodschap kunt bestellen en aan je dierbaren kunt geven om hen te laten weten dat je aan hen denkt.

Videobericht apps

Er zijn verschillende apps beschikbaar waarmee je een persoonlijke videoboodschap kunt opnemen, bewerken en verzenden. Enkele voorbeelden zijn Instagram, Snapchat, Whatsapp, en Facebook Messenger. Dit lijkt misschien de gemakkelijkste optie, maar er zijn beperkingen aan het gebruik van deze apps. De videoboodschap kan bijvoorbeeld slechts een beperkte lengte hebben en beschikbaar zijn voor een beperkt aantal ontvangers. Bovendien is de beeldkwaliteit mogelijk niet het beste en kunnen er beperkingen zijn aan de bewerkingsmogelijkheden. 

Gepersonaliseerde videoboodschapdiensten

Er zijn echter online diensten die je kunt gebruiken om een uitgebreide, professionele videoboodschap te maken die je naar een onbeperkt aantal ontvangers kunt sturen. Een voorbeeld van zo’n dienst is VidHug. Met VidHug kun je een videoboodschap maken en delen met anderen. Het werkt als volgt: je maakt een account aan en begint met het samenstellen van je bericht. Je nodigt je vrienden en familieleden uit om hun eigen berijk in te sturen. VidHug combineert de berichten in een gepersonaliseerde videoboodschap die je kunt downloaden en met de ontvanger kunt delen. VidHug biedt tal van bewerkingsmogelijkheden en er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Basic-registratievideo’s

Een eenvoudigere en minder dure optie is om een eenvoudige video op te nemen en naar de ontvanger te sturen. Deze video’s hoeven niet zo uitgebreid te zijn als een gepersonaliseerde video van VidHug, maar ze geven toch een persoonlijke touch en kunnen een geweldige manier zijn om je dierbaren te laten weten dat je aan hen denkt. Je kunt de video zelf opnemen met je telefoon of webcam of zelfs een videoboodschapservice gebruiken zoals Shoutout. 

Als je ervoor kiest om de video zelf op te nemen, probeer dan een leuke achtergrond te kiezen en denk na over wat je wilt zeggen. Het is ook belangrijk om goede belichting en geluidskwaliteit te hebben. Als je niet tevreden bent met de video, kun je deze bewerken met software zoals iMovie of Windows Movie Maker.

Hoe te geven

Als je eenmaal je videoboodschap hebt gemaakt, is het tijd om deze naar de ontvanger te sturen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van wat voor jou en de ontvanger het handigst is. Je kunt de video uploaden naar YouTube of Vimeo en deze delen met de ontvanger en/of degenen die je hebt uitgenodigd om een ​​bericht in te sturen. Je kunt de video ook toevoegen als bijlage in een e-mail en deze naar de ontvanger sturen. Sommige videomakers geven er de voorkeur aan om de video op te slaan op een USB-drive en deze per post naar de ontvanger te sturen.

Conclusie 

Zoals je ziet, zijn er verschillende manieren om een videoboodschap te maken en je dierbaren te verrassen. Of het nu gaat om een ​​uitgebreide, professionele productie of een eenvoudige video die je zelf opneemt, een videoboodschap is een persoonlijke manier om aan iemand te laten weten dat je aan hem denkt. Het is de perfecte manier om iets persoonlijks toe te voegen aan een feestdag, een verjaardag, of gewoon om te laten zien dat je geeft om iemands welzijn. Een videoboodschap is ook een manier om contact te maken met mensen die ver weg zijn en om je gevoelens te uiten op een manier die persoonlijker is dan een eenvoudige tekstboodschap. Probeer het eens en zie hoe gemakkelijk en plezierig het kan zijn!

 

Bron: 

https://wishes-from-africa.nl/nl